Specialister på rekrytering

Rekrytera dina nya kollegor från oss – alltid med vår starka rekryteringsgaranti

Hemsidan » Sök Personal » Rekrytering

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering inom ekonomi och finans.

Att hitta medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är ett tidskrävande arbete och risken att det blir fel är också stor. Spar värdefull tid och låt oss på Andara Economy hjälpa er med den spännande processen att hitta rätt person. Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning, och presentation fram till anställning - i nära dialog med både kunder och kandidater. Vi har många lyckade rekryteringar bakom oss så du kan tryggt lämna över ansvaret till oss att hitta dina nya medarbetare!

Rekrytering bygger på erfarenhet, metodik, kunskap och en förmåga att sätta sig in i den miljö där den blivande anställde skall arbeta och vi ser till att alla sökande kandidater får en bra upplevelse av kundföretaget och av hela rekryteringsprocessen.

Om du rekryterar själv men behöver en ”second opinion” så stöttar vi på Andara Economy dig med bakgrundkontroll, utbildning i intervjuteknik, tester och kvalificerade personbedömningar.

Fyll i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Eller ring oss på 08 - 24 90 80 så berättar vi mer om Andara Economy.

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering inom hela tjänstemannaområdet

Fyll i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.